top of page
LES MEVES AVENTURES

Aquí trobareu les meves aventures a la muntanya més destacades amb un recull fotogràfic i amb algun que altre vídeo.  Descobrir muntanyes, aprendre de cada ascensió i gaudir de l'entorn són el que em fan sortir de la meva zona de confort i donar un pas més. 

"Nada habría podido suceder si alguien no lo hubiera imaginado". Reinhold Messner

ALPS 2019

Dues setmanes d'aventures als Alps, afincats a la població de les Houches, Vall de Chamonix. Escalada de via llarga per les Aiguilles Rouges, Alpinisme tècnic per l'Aiguille du Chardonnet, trail running per la Brevent i Alpinisme clàssig pels Breithorns Central i Occidental. 

Amb Lluc Montull

CRESTA CERTASCAN

Sortida des de boavi, pujada ràpida per Llurri fins al pic de Punturri, allà comença una increïble cresta que rodeja l'estany més gran dels pirineus, Certascan. Cresta de granit força tècnica i amb bon estat, ràpids i lleugers, passant de puntetes per no fer soroll. 

Amb Lluc Montull

PIC DEL CAUBO

+

SERRA DES CANALS

Sortida des de Tavascan a les 16:00h amb el material just, potser massa, per pujar un quilòmetre vertical fins al pic del Caubo i fer una llarga cresta fins al Refugi de Certascan. 6 hores d'activitat intensa, una aresta de lo més descomposta i exposada que he fet per la zona de la Vall de Cardós. Gran satifacció de completar aquesta serra que tants cops havia visualitzat des de l'estació d'esquí de la Pleta del Prat.

Amb Lluc Montull

PORTA DEL CEL

NON STOP

Objectiu: sortir i arribar a Tavascan en menys de 24h completant el recorregut circular de la Porta del Cel. Aquest itinerari és increïble, està format per 4 etapes i compta amb un total de 65 Km i 5.500m de desnivell positiu. Estil lleuger i anant el màxim de ràpid. Acompanyat de Lluc Montull, gran corredor de muntanya i el que m'havia d'estirar durant hores... 

Finalment 19 hores i molt satisfets de la nostra sortida. 

Amb Lluc Montull

bottom of page