top of page
LES MEVES AVENTURES

Aquí trobareu les meves aventures a la muntanya més destacades amb un recull fotogràfic i amb algun que altre vídeo.  Descobrir muntanyes, aprendre de cada ascensió i gaudir de l'entorn són el que em fan sortir de la meva zona de confort i donar un pas més. 

"Nada habría podido suceder si alguien no lo hubiera imaginado". Reinhold Messner

SOLO CERVINO 2023

13/08/2023

Un cim que porta uns 10 anys com a fons d'escriptori de l'ordenador. Quants cops hi hauré somiat...
 

Fa 1 setmana miro la méteo i veig una finestra de 3 dies de bon temps 😏...Resultat...12h de cotxe Boldís - Alps Italians.

He sortit de Cervinia a les 5:00 am amb bici fins al Refugi Abruzzis. Allà pujada a peu, amb un estil "lleuger", ràpid i en solitari. Una ruta que tot i l'afluència no és evident i és fàcil equivocar-se. A les 7:50 am he arribat al Refugi Carrel. Tothom ja havia sortit a fer cim moltes hores abans.
A les 10:30 he fet cim, per l'Aresta Lion, per l'aresta Italiana (Aresta Lion). He trobat unes 8 cordades, gairebé tothom amb guia. Brutal com treballen els guies d'alta muntanya per aquest terreny complex. A les 12:45 tornava a ser a Carrel, baixada durilla i entretinguda, apretant algun destrepe que no era per on tocava...
A les 14:30 estava de nou a Cervinia fent una Pizza italiana 😍

Finalment una activitat de 9:30h des de Cervinia (2.020m) fins al Cervino (4.478m), un dia perfecte, temperatura ideal, i he gaudit com nen petit!
🏔[Emblemàtic cim dels Alps. Gran piràmide de 4.478m que fa frontera amb Itàlia i Suïssa, un cim que es va coronar al 1865 per Whymper i el seu equip, per l'aresta Suïssa i dies més tard per Jean-Antoine Carrel des d'itàlia.]
No em puc fer la idea del que devia suposar pujar allà sense material, sense ressenyes ni equipament... admiració absoluta 🙏🏻
Ara... falta pujar per l'aresta Suissa, (Aresta Hörnli), segur que tornaré!
Una experiència increïble! 💙

Ara toca canviar el fons de l'escriptori del PC...

INTENT CERVINO 2022

Viure per sentir-se viu.
Quan decidim sortir del confort, llençar-nos al desconegut, jugar amb l'incertesa, assumir riscos conscientment, ser tu mateix qui decideix el següent pas, és llavors quan comencem a viure sensacions. La por, la motivació, el respecte, la felicitat, l'alegria... en definitiva, un munt d'emocions que generen una experiència completa.
I què seria la vida sense aquestes emocions i experiències?
[ Aquest cop a 100m del cim. Cal saber-se retirar a temps, la muntanya ens dona l'oportunitat de tornar-hi un altre dia.💚
Cervinia - R.Duca Abruzzi - R.Carrel - Pic Tydall - 4.305 - R.Carrell - Cervinia
17h activitat, neu i gel, mal temps a 4.200m, 8 h navegant entre la boira fins a Cervinia... aventura èpica.

 

Vaig trobar una noia italiana que també intentava sola el cim, vem unir forces des de sobre R.Carrell. Única cordada per Aresta Lion fins arribar sobre de Tyndall. Un plaer 💪🏻

MIDI D'OSSAU

VIA FOUQUIER | 650m V 

31/08/2020

Aventura amb Lluc Montull quan decidim escalar una via clàssica al Midi d'Ossau, semiequipada i de 650m. Navegació i molts metres d'escalada, a vegades exposada quan comences a sortir-te de la via. La primera gran paret. La recordarem! 

Amb Lluc Montull

ALPS 2019

Dues setmanes d'aventures als Alps, afincats a la població de les Houches, Vall de Chamonix. Escalada de via llarga per les Aiguilles Rouges, Alpinisme tècnic per l'Aiguille du Chardonnet, trail running per la Brevent i Alpinisme clàssig pels Breithorns Central i Occidental. 

Amb Lluc Montull

CRESTA CERTASCAN

Sortida des de boavi, pujada ràpida per Llurri fins al pic de Punturri, allà comença una increïble cresta que rodeja l'estany més gran dels pirineus, Certascan. Cresta de granit força tècnica i amb bon estat, ràpids i lleugers, passant de puntetes per no fer soroll. 

Amb Lluc Montull

PIC DEL CAUBO

+

SERRA DES CANALS

Sortida des de Tavascan a les 16:00h amb el material just, potser massa, per pujar un quilòmetre vertical fins al pic del Caubo i fer una llarga cresta fins al Refugi de Certascan. 6 hores d'activitat intensa, una aresta de lo més descomposta i exposada que he fet per la zona de la Vall de Cardós. Gran satifacció de completar aquesta serra que tants cops havia visualitzat des de l'estació d'esquí de la Pleta del Prat.

Amb Lluc Montull

PORTA DEL CEL

NON STOP

Objectiu: sortir i arribar a Tavascan en menys de 24h completant el recorregut circular de la Porta del Cel. Aquest itinerari és increïble, està format per 4 etapes i compta amb un total de 65 Km i 5.500m de desnivell positiu. Estil lleuger i anant el màxim de ràpid. Acompanyat de Lluc Montull, gran corredor de muntanya i el que m'havia d'estirar durant hores... 

Finalment 19 hores i molt satisfets de la nostra sortida. 

Amb Lluc Montull

bottom of page